Това е Блога на един български международен шофьор

Добре дошли в моя Блог !

В този блог искам да ви запозная с нашата професия наречена - Международен шофьор и всичко което ме свързва и интересува относно транспортния бранш.

Споделям лично мои мнения и връзки ,които се отнасят единствено и само за транспортния сектор.

Бих се радвал на подкрепа от хора които осъзнават и разбират , че да си международен шофьор - е една не лека професия и изучаема цял човешки живот.

петък, 23 март 2012 г.

Когато се опиташ да избегнеш катастрофа......

Когато си на пътя и управляваш 40 тонна композиция или тежкотоварен автомобил - ТИР , много хора се заблуждават , че си предпоставка за ПТП.  Но когато самия ти успееш да избегнеш челен сблъскък с евентуални трагични последствия , пак упреците и вината от страна на шефовете в фирмата в която работиш , остават срещу теб самия. За околните хора или наблюдатели впечатлението е : ами ей го на , заспал ли е , какво е правил , карал е като луд и т.н и т.н.
Но все пак оставаш удовлетворен , вътрешно успокоен , че все пак си спасил нечий човешки живот , дори с цената на цялото унижение в последствие!


2 коментара:

  1. сит на гланиа не верва, аз сам бил многократно в тази ситуациа...Помагали са ми колеги и аз сам помагал.Докато има камиони и коли ше има такива сабитиа, номера е да се има уважение равнопоставеност-всеки може да баде в такова или по-лошо положение по всеко време. Еи тука как на се намери да помогне некои наш камион, а? Всижките горди и независими.Ко пречеше да се спре за малко движението и да се драпне с колани или с важе Трифката, а? Ама секи го е страх от Маджарите, а те се кефат че ни машкат.....от Светослав Ганчев.

    ОтговорИзтриване
  2. absolutno sam saglasen chovek ako nesme nie da natiskame spirachkite mnogo poveche jertvi sha ima ama nikoi nego osaznava

    ОтговорИзтриване