Това е Блога на един български международен шофьор

Добре дошли в моя Блог !

В този блог искам да ви запозная с нашата професия наречена - Международен шофьор и всичко което ме свързва и интересува относно транспортния бранш.

Споделям лично мои мнения и връзки ,които се отнасят единствено и само за транспортния сектор.

Бих се радвал на подкрепа от хора които осъзнават и разбират , че да си международен шофьор - е една не лека професия и изучаема цял човешки живот.

петък, 16 декември 2011 г.

http://www.dianacable.net/index.php?t=3&id_video=2441&type=videos   <<<<<

Сега и поредната небрежност и нехайност на някой шеф за пореден път оставя колеги без ток по домовете , както и без никакви средства за издръжката на семействата им . Да не говорим , че и за пореден път , по този начин командировани - трудния начин на преживяване всеки ден ( да работят всеки ден от 5ч - до 17 ч и всяка вечер да са по квартири които са с по 1-2 тоалетни и отново далече от семейството си ) , това не се зачита и не се заплаща по определения от държавата закон за командировките.  Дори по лошо - не се заплаща нищо , вече няколко месеца .  Е как трябва да работи шофьора нормално и без напрежение и без инциденти и без произшествия и всеотдайно и съвестно и .... и.... и ......  като по този начин ръководителите се подиграват с труда ни .

Няма коментари:

Публикуване на коментар